10 نوع اصلی درب خانه شما

دکوراسیون داخلی فانوس - فروشگاه درب فانوس دیزاین

درها حریم خصوصی ایجاد می کنند، اتاق ها را مشخص می کنند، سر و صدا را کاهش می دهند و زیبایی و سبک را القا می کنند. درهای داخلی در متریال ها و سبک های مختلفی تولید می شوند که باعث می شود به راحتی با دکوراسیون منزل شما مطابقت یابند. گزینه های درب بی پایانی برای انتخاب در زمان خرید وجود دارد که می تواند تصمیم گیری را دشوارتر کند.

این راهنما شما را از طریق انواع درهای خانه خود راهنمایی می کند تا بتوانید درب متناسب با دکوراسیون خود را پیدا کنید.

انواع درب خانه شما بر اساس سبک

درب ها در سبک های مختلفی وجود دارند که عمدتاً بر اساس عملکرد آنها است. این طبقه بندی می تواند کار را برای صاحبان خانه جدید آسان کند. انتخاب سبک درب مناسب می تواند جذابیت خانه شما را افزایش دهد و در عین حال کارایی آن را نیز افزایش دهد.

1. درب هلندی

دکوراسیون داخلی فانوس - فروشگاه درب فانوس دیزاین

درب هلندی نوعی درب خارجی است که اغلب برای درهای ورودی انتخاب می شود. آنها به نصف تقسیم می شوند، بنابراین بالا و پایین به طور مستقل عمل می کنند. درهای هلندی برای ورود هوا به آشپزخانه یا به عنوان دری به پاسیو برای اجازه دادن به حیوانات خانگی یا بچه ها ایده آل هستند.

2. درب فرانسوی

 

دکوراسیون داخلی فانوس - فروشگاه درب فانوس دیزاین
درب های فرانسوی نابهنگام زیبا بیانیه ای هستند. آنها درهای دوتایی هستند که عمدتاً از شیشه های شیشه ای تشکیل شده اند. این دو درب به سمت داخل باز می شوند و می توانند با هم یا به طور مستقل باز شوند. درهای فرانسوی معمولاً به عنوان درهای خارجی استفاده می شوند زیرا به اتاق ها نور بیشتری می دهند. با این حال، آنها برای تقسیم اتاق ها بدون محصور کردن فضا مفید هستند، بنابراین کمک می کند فضای نشیمن جادارتر به نظر برسد.

3.درب های آکاردئونی

دکوراسیون داخلی فانوس - فروشگاه درب فانوس دیزاین
درب های اکاردئونی معمولاً درهای داخلی سبک وزن هستند که به سمت کاربر جمع می شوند. با جمع شدن درها، به طور همزمان باز می شوند، به همین دلیل است که معمولاً برای پوشاندن کمدها، اتاق های ابزار و آشپزخانه استفاده می شود. با این حال، برخی از درب‌های دوتایی مدرن که از شیشه و قاب فولادی ساخته شده‌اند، می‌توانند گزینه‌های عالی برای نمای بیرونی باشند.

4. درهای لولایی

دکوراسیون داخلی فانوس - فروشگاه درب فانوس دیزاین
اینها همان چیزی است که بیشتر مردم به عنوان درهای عبور می شناسند. این درها دارای یک سر بر روی لولاها هستند تا بتوانند به سمت اتاق حرکت کنند. این احتمال وجود دارد که هر اتاق در خانه شما قبلاً یک درب لولایی نصب کرده باشد.

5. درهای کشویی

دکوراسیون داخلی فانوس - فروشگاه درب فانوس دیزاین
درهای کشویی درب های بیرونی هستند که در پشت یا کنار خانه استفاده می شوند و معمولاً روی پاسیو یا عرشه باز می شوند. اما درهای کشویی می توانند به داخل خانه در کمدها، اتاق های ابزار یا انبارها راه پیدا کنند. آنها روی یک مسیر حرکت می کنند همانطور که شما آنها را باز می کنید تا به هیچ وجه در فضا بیرون نزنند.

6. درهای پاکتی

دکوراسیون داخلی فانوس - فروشگاه درب فانوس دیزاین
درهای پاکتی بسیار شبیه به درهای کشویی هستند، اما وقتی باز هستند در دیوار محو می شوند. آنها برای لاندری، کمد و حمام عالی هستند. درهای پاکتی روی یک مسیر به داخل یک دال در که درون یک “جیب” یا فضای توخالی در دیوار قرار دارد حرکت می کنند.

7. درب انبار

دکوراسیون داخلی فانوس - فروشگاه درب فانوس دیزاین
درهای انبار که به طور سنتی برای استفاده بیرونی ساخته شده اند، در داخل خانه ظاهری دارند، زیرا آنها به یک ستون اصلی در خانه های مدرن به سبک خانه های کشاورزی تبدیل شده اند. درهای انبار اغلب از چوبی ساخته می شوند که از مسیری خارج از اتاق آویزان است. آنها یک گزینه محبوب برای حمام، آشپزخانه و راهرو هستند.

8. دربهای محوری

دکوراسیون داخلی فانوس - فروشگاه درب فانوس دیزاین
درهای محوری با دو چرخش در بالا و پایین درب روشن می شوند. هنگامی که آنها باز می شوند، پانل به نظر می رسد که بخشی از طراحی دیوار است و به آن سبکی مدرن می دهد. درب های محوری در بسیاری از مواد موجود هستند زیرا چارچوب برای تحمل بارهای سنگین طراحی شده است (که همچنین به این معنی است که برای درب های جلو عالی هستند).

9. درب سالن

دکوراسیون داخلی فانوس - فروشگاه درب فانوس دیزاین
اگرچه دیگر آنقدر محبوب نیست، درهای سالن کاملاً تاکتیکی هستند. آنها به گونه ای طراحی شده اند که امکان تهویه را فراهم می کنند و در عین حال آنچه را که در پشت خود هستند می پوشانند. درهای سالن دارای لولاهای دو طرفه و بدون دستگیره در هستند، بنابراین می توانید به راحتی از آنها عبور کنید، حتی در حالی که وسایل را در دست دارید، که آنها را برای آشپزخانه و اتاق غذاخوری ایده آل می کند.

10. درب های غلتکی

دکوراسیون داخلی فانوس - فروشگاه درب فانوس دیزاین
درب های غلتکی که به عنوان درب های سقفی سکشنال نیز شناخته می شوند، عمدتاً برای گاراژها و انبارها استفاده می شوند. با این حال، آنها شروع به تبدیل شدن به درهای داخلی کرده اند، زیرا می توانند به عنوان مثال به فضای اتاق نشیمن یک بیانیه اضافه کنند. درب های غلتکی به فضای زیادی نیاز ندارند و در مواد مختلفی موجود هستند که به راحتی می توانند با سبک خانه شما مطابقت داشته باشند. وقتی باز می شوند تا سقف جمع می شوند.

انواع درب بر اساس مواد

راه دیگر برای بررسی انواع درب های ورودی خانه، مواد است. هر کدام بسته به جایی که می خواهید از آنها استفاده کنید، مزایا و معایب خود را دارند.

1. درهای چوبی

دکوراسیون داخلی فانوس - فروشگاه درب فانوس دیزاین
چوب برای مدت طولانی ماده انتخابی برای درهای خارجی بوده است، اما در داخل خانه نیز راه خود را باز کرده است. آنها یک انتخاب کلاسیک هستند که می توانند در هر جایی از خانه استفاده شوند. و از آنجایی که رنگ‌آمیزی، رنگ‌آمیزی یا سبک آن‌ها بسیار آسان است، می‌توانند به راحتی با سبک و دکوراسیون شما سازگار شوند. چوب به دلیل ماندگاری بالایی که دارد انتخاب بسیار خوبی برای درب ورودی است.

2. درب های فولادی

دکوراسیون داخلی فانوس - فروشگاه درب فانوس دیزاین
سال‌هاست که از فولاد و سایر فلزات برای درهای داخلی و خارجی استفاده می‌شود. آنها می توانند جایگزین محکمی برای درهای چوبی باشند، زیرا می توانند گزینه های اقتصادی تری باشند. درهای فولادی ماندگار هستند و به حداقل نگهداری نیاز دارند و ظاهری مدرن را ارائه می دهند که کاملاً با حالات طراحی داخلی صنعتی مطابقت دارد.

3. درب فایبرگلاس

دکوراسیون داخلی فانوس - فروشگاه درب فانوس دیزاین
در حالی که برخی از انواع درب ها می توانند تعمیر و نگهداری بالایی داشته باشند، درب های فایبرگلاس به نگهداری کم نیاز دارند، فوق العاده بادوام هستند، عایق بالایی دارند و در برابر فرورفتگی مقاوم هستند. این درب‌ها رنگ‌شده یا با پانل‌های چوبی عرضه می‌شوند که آن‌ها را گزینه‌های عالی برای درب‌های داخلی یا خارجی می‌کند. درب های فایبرگلاس انعطاف پذیری بالایی را ارائه می دهند زیرا می توانند با دقت طراحی شوند تا با زیبایی شناسی مورد نظر مطابقت داشته باشند.

4. درب های آلومینیومی

دکوراسیون داخلی فانوس - فروشگاه درب فانوس دیزاین
درب های آلومینیومی در حال تبدیل شدن به یک عنصر اصلی در خانه های مدرن هستند. آنها را می توان در تنظیمات مختلف به عنوان درهای لولایی یا کشویی قرار داد. آلومینیوم فوق‌العاده همه کاره است و درب‌های آلومینیومی می‌توانند تاثیر زیبایی را در هر اتاقی، از درب ورودی تا اتاق خواب و فراتر از آن، ایجاد کنند.

5. درب های شیشه ای

دکوراسیون داخلی فانوس - فروشگاه درب فانوس دیزاین
درهای شیشه ای عمدتاً پانل های شیشه ای هستند که در چارچوب های چوبی، فولادی یا آلومینیومی قرار می گیرند. اینها همیشه در پشت یا کنار خانه استفاده می شوند تا نور طبیعی از آن عبور کند. درهای جلو همچنین می توانند شیشه را نشان دهند، با این حال، باید با پرده ها یا سنباده زدن شیشه از حریم خصوصی اطمینان حاصل کنید.

6. درب های چوبی و لبه دار

دکوراسیون داخلی فانوس - فروشگاه درب فانوس دیزاین
درهای چوب‌دار و طاقچه‌دار ده‌ها سال است که وجود داشته‌اند. آنها چوب های چوبی عمودی با لبه های افقی دارند. آنها را می توان با مهاربندی یا قاب بندی برای ظاهری دقیق تر. این درب ها برای حمام، کمد راهرو و اتاق های ابزار به خوبی کار می کنند.

7. درب MDF

دکوراسیون داخلی فانوس - فروشگاه درب فانوس دیزاین
درهای MDF دارای سطحی کاملاً صاف هستند که از تخته فیبر یا تخته سه لا با چگالی متوسط ​​ساخته شده است. محدوده قیمت بسیار مناسبی دارند و دوام بالایی دارند. درب های MDF قیمت بسیار مناسبی دارند، به همین دلیل است که در بسیاری از خانه ها از آنها استفاده می شود. آنها انتخاب های عالی برای درهای حمام، درهای توالت یا اتاق های ابزار در داخل خانه هستند.
انواع مختلفی از درها برای خانه شما وجود دارد و انتخاب درب مناسب به عوامل زیادی بستگی دارد. فکر کردن به حریم خصوصی، عملکرد، نیت کاربر و زیبایی شناسی کلی به شما کمک می کند تا درب ایده آل را برای هر اتاق در خانه خود پیدا کنید.

انواع درب MDF

درب‌های MDF در انواع مختلفی مانند درب‌های پانلی، درب‌های تخت و درب‌های شکل‌گیری شده قابل تهیه هستند. درب‌های پانلی دارای قاب‌های چوبی با بستر MDF هستند که به آن‌ها ظاهری زیبا و کلاسیک می‌بخشد. درب‌های تخت دارای سطح صاف و بدون طرح و نقش هستند و به طور معمول در داخل منزل استفاده می‌شوند. درب‌های شکل‌گیری شده دارای طرح‌ها و الگوهای مختلف هستند و می‌توان به راحتی آن‌ها را به سلیقه و دکوراسیون دلخواه خود تنظیم کرد.

  • درب MDF ورودی : درب های ام دی اف ورودی مناسب برای واحد های مسکونی می باشد که امکان نصب درب ضد سرقت را ندارند و یا اینکه کارفرما قصد ندارد برای ورودی واحد مسکونی از درب ضد سرقت استفاده کند، این نوع از دربهای با استفاده از ورق های ام دی اف 8 میل یا 12 میل تولید می شود و با توجه به طرح مورد نظر امکان استفاده از طرح های برجسته و یا cnc را دارند همچنین می توان بر روی این درها انواع روکش های طبیعی گردو، افرا، بلوط و راش و رنگ پلی استر یا پلی اورتان را نیز استفاده نمود.
  • درب MDF پولیشی: درب پولیشی ، رنگ های پولیشی براق که اغلب از خانواده پلی استر غیر اشباع هستند به رنگ هایی گفته می شود که بعد از اتمام مراحل رنگ پاشی می توان آن ها را پولیش و به براقی و کیفیت آن افزود . این رنگ ها همانند رنگ ماشین ضخیم و قابلیت ترمیم و پولیش کاری دارند . یک اثر خاص و منحصر به فرد که احساس خاص بودن می دهد .
  • درب MDF روکش PVC: درب های روکش pvc  دارای بینهایت رنگ بندی روکش می باشند و می توان از این نوع از دربهای برای اتاق خواب و سرویس بهداشتی استفاده نمود. ورق mdf این دربهای به صورت 6 میل، 8 میل و 12 میل می باشد و امکان تولید به صورت cnc و برجسته را دارند، همچنین می توان بر روی این دربها از روکش pvc با ضخامت های 0.13، 0.18 و 0.4 به صورت مات، سوپر مات، و براق نیز استفاده نمود.
  • درب MDF روکش چوب : درب های ام دی اف روکش چوب از رویه های طبیعی مانند روکش راش، گردو، افرا و بلوط استفاده می شود و امکان طراحی به صورت برجسته، جناقی، قاب تونیک و قاب ریشه را دارند. این نوع از دربها به نام درب کلاسیک نامبرده می شوند و با استفاده از رنگ پلی اورتان ، در انواع رنگ های پوششی یا طرح چوب قابل تولید می باشند.
  • درب MDF لیزری: درب های ام دی اف لیزری از نوع درب هایی هستند که با استفاده از لیزر و به کمک یک دستگاه CNC برش داده می‌شوند. این نوع درب ها اغلب برای دکوراسیون داخلی و نمای ساختمان استفاده می‌شوند و با توجه به طرح و شکل آن‌ها، می‌توانند ظاهری بسیار زیبا و منحصر به فرد به درب شما ببخشند.
  • درب MDF با رنگ پوششی: درب های ام دی اف با رنگ پوششی علاوه بر زیبایی و جذابیت بیشتر، دارای ویژگی هایی همچون مقاومت در برابر نور خورشید و خوردگی، مقاومت در برابر رطوبت، مقاومت در برابر خط و خش و ایجاد حس تنوع در دکوراسیون داخلی فضا هستند. برای رنگ آمیزی درب های ام دی اف معمولا از رنگ های پلی یورتانی، آکریلیک و نئوپان استفاده می شود. همچنین معمولا قبل از اجرای رنگ، درب ها سطحی صاف و بدون خط و خش داشته باشند تا رنگ به درستی روی آن ها بچسبد.
  • درب MDF برجسته: درب های MDF برجسته، اغلب با نام درب های MDF سه بعدی نیز شناخته می شوند، دارای طرحی هستند که بر روی سطح آن ها به صورت برجسته و سه بعدی ایجاد شده است. این درب ها از MDF با کیفیت بالا ساخته می شوند و در انواع مدل ها و طرح های مختلفی در بازار موجود هستند. طرح های برجسته بر روی سطح درب، بسته به سلیقه شخصی و نوع دکوراسیون داخلی، می تواند چوب، سنگ، پوست حیوانات و طرح های گرافیکی دیگری را به خود بگیرد. با توجه به طراحی و کیفیت مواد استفاده شده در ساخت، درب های MDF برجسته علاوه بر جلب توجه و زیبایی، بسیار سبک و مقاوم نیز هستند.

منبع: forbes

دیدگاهتان را بنویسید