کابینت آشپزخانه
سفارش کابینت آشپزخانه
کابینت آشپزخانه جزء مهمترین ارکان هر منزلی به شمار می آید. به غیر از زیبایی چشم نوازی که به دکوراسیون داخلی منزل می دهد، کارایی و عملکرد بسیار بالای برای هر آشپزخانه ای دارد. کابینت ها انواع مختلفی دارد همچون کابینت های ام دی اف، کابینت های چوبی، کاینت های هایگلاس، کابینت های ممبران و … که هر کدام ویژگی خاصی دارند و مناسب برای دکوراسیون داخلی خاصی می باشند.
مدل کابینت ام دی اف توانایی زیادی در هماهنگی با دیگر عناصر موجود در آشپزخانه دارند و همین مساله از نقاط قوت این مدل کابینت ها است و به همین دلیل طرفداران این مدل کابینت ها بی شمار هستند؛
کابینت ها با طرح ام دی اف در برابر رطوبت هوا و و حرارت نسبت به سایر مدل های کابینت مقاوم تر هستند و علاوه بر این مدل کابینت های MDF در رنگ و طرح های متنوع ساخته می شوند و شما می توانید از بین این طرح های متنوع کابینتی با طراحی مناسب و کاربردی را برای فضای آشپزخانه منزل خود انتخاب کنید.
طرح کابینت ام دی اف رنگ آن نیز می تواند در زیبایی بیشتر طراحی داخلی آشپزخانه تاثیرگذار باشد از این رو بهتر است کابینت های آشپزخانه با سبک دکوراسیون مدرن و کلاسیک را از بین رنگ هایی انتخاب کنید که با سایر رنگ های موجود در دکوراسیون داخلی آشپزخانه همخوانی و مطابقت بیشتری دارد.
تولید و نصب انواع کابینت های MDF، کابینت چوبی، کابینت لترون ، کابینت ممبران، کابینت هایگلاس با بهترین قیمت و بالاترین کیفیت
تولید و نصب کابینت آشپزخانه
کابینت آشپزخانه MDF از ضایعات دور ریختنی چوب ساخته می شوند و به همین علت است که این مدل کابینت ها از لحاظ رنگ و طرح تنوع زیادی دارند. از جمله انواع گونه های خاص تر کابینت های MDF می توان به کابینت های گلاس و کابینت ممبران اشاره کرد که از محبوبیت بالایی برخوردار هستند.
انواع کابینت آشپزخانه
- کابینت ام دی اف: کابینت های آشپزخانه از نوع ام دی اف از محبوب ترین نوع کابینت های مصرفی در جهان می باشند. دلیل این محبوبیت را می توان در نوع ساختاری چوب به کار رفته در آن، قیمت مناسب، انعطاف پذیری و ایجاد صمیمیت و جذابیت در خانه دانست. چوب ام دی اف از خرده چوب های مانده و ضایعات مربوط به آن، چسب رزین در فشار و حرارت بالا ساخته می شوند و از این لحاظ در کاهش قطع درختان و حفظ محیط زیست موثر می باشند.
کابینت های ام دی اف از تنوع بالایی در رنگ و طرح برخوردار هستند و به این خاطر از جمله کابینت های پر طرفدار شناخته می شوند. از ویژگی های کابینت ام دی اف می توان به مقاومت آن در برابر رطوبت، نظافت آسان و قیمت پایین اشاره کرد. علاوه بر آن شکل ظاهری این کابینت ها دچار تغییر نمی شود به همین دلیل اگر در آب و هوای مرطوب از آن ها استفاده شود، دیگر نگران تغییر شکل ناشی از رطوبت نخواهید بود. - کابینت هایگلاس: حالت شیشهای «های گلاس» موجب شده تا عموما تصور شود که کلمهی «گلاس» از لغت شیشه (Glass) در زبان انگلیسی آمده است؛ در حالی که اصل این واژه High Gloss به معنای درخشندگی زیاد (براقیت زیاد) است. تفاوت ام دی اف های گلاس با ام دی اف معمولی تنها در جنس رویه آن است و مغزی اصلی این دو تفاوتی یا یکدیگر ندارند. این رویهها در کیفیتها و قیمتهای مختلف وجود دارند؛ اما براق بودن مهمترین شاخصهی آنها است که ظاهری مدرن و جذاب به کار میدهد.
کابینت هایگلاس، کابینت مقاومی است که از ام دی اف ساخته میشود و وجه تمایز آن با کابینت تمام ام دی اف درخشان بودن آن است. از جمله دلایلی که کابینت هایگلاس را به کابینتی پرطرفدار تبدیل کرده سادگی و زیبایی آن است. هم چنین این کابینت دیر کثیف و بسیار راحت تمیز می شود. استفاده از این کابینت ها جلوه ای زیبا و خاص به آشپزخانه شما می بخشد. از کابینت هایگلاس می توان به عنوان منبعی برای نور نیز یاد کرد، چرا که سطح صاف، صیقلی و براق آنها، می تواند با بازتاب نور محیط داخلی و خارجی، باعث ایجاد روشنایی شود. به این خاطر این نوع کابینت برای آشپزخانه هایی که منبع نور قوی ندارند بسیار مناسب می باشد. از مزایای استفاده از کابینت هایگلاس امکان تعویض و تغییر دستگیره ها بنا بر سلیقه شخصی افراد است. برخلاف سایر کابینت ها، در این نوع کابینت ها این امکان وجود دارد که دستگیره ها بتوان به سلیقه خود تغییر داد. - کابینت چوبی: از قدیمی ترین و محبوب ترین متریال های سازنده کابینت های آشپزخانه ایرانی محسوب می شوند. این کابینت ها با توجه به ترکیبات و نوع ساخت انواع کابینت های MDF، روکش چوبی، تمام چوب، PVC، ممبران و هایگلاس را شامل می شوند. عمده چوب های بکار رفته در ساخت این کابینت ها راش، افرا، گردو، بلوط، خرده چوب، چوب مصنوعی، صنوبر، انجیلی و درخت گلابی
کابینت تمام چوب معمولا از چوب افرا، بلوط و گردو ساخته می شود. این نوع کابینت برای افرادی که تمایل به اجرای سبک روستیک در خانه مدرن خود دارند بسیار مناسب است. این کابینت ها جلوه ای بسیار زیبا به آشپزخانه میبخشند و در خانه های طراحی شده به سبک کلاسیک نیز مورد استفاده قرار میگیرند. در خانه های کلاسیک از رنگ سفید برای کابینت ها استفاده می شود که در نتیجه باعث بزرگتر نشان دادن فضا نیز می گردد. استفاده از رنگ سفید باعث سردی فضا می شود از این رو توصیه می شود اگر خواهان فضایی گرم تر هستید، از رنگ قهوه ای استفاده کنید که یکی از رنگ های پرطرفدار است. کابینت های تمام چوب بسیار زیبا هستند اما در مقابل معایبی نیز دارند که از جمله آنها می توان به قیمت بالا و مدت زمان زیاد برای آماده سازی و نصب اشاره کرد. کابینت ممبران از جمله کابینت های تمام چوب است که این روزها بسیار پرطرفدار می باشد. - کابینت فلزی: کابینت فلزی دارای محدودیتها و عیوبی است که باعث شده امروزه به ندرت از آن استفاده شود. از جمله این محدودیتها میتوان به محدودیت برای اجرای طرحهای متنوع، عدم قابلیت تغییر اتصالات و پریدگی رنگ به مرور زمان اشاره کرد.
امروزه کمتر کسی از کابینت های فلزی در آشپزخانه استفاده می کند. این متریال گه گاهی در بدنه بعضی کابینت ها در جهت کاهش هزینه ها مورد استفاده قرار میگیرد. از معایب این نوع کابینت می توان به آسیب پذیری آن در برابر رطوبت اشاره کرد. کابینت های فلزی در برابر رطوبت به سرعت دچار زنگ زدگی می شوند و حتی بعد از مدتی رنگ آن ها رفته و نیاز به رنگ آمیزی مجدد پیدا می کنند. تنها مزیتی که استفاده از این کابینت ها می تواند در بر داشته باشد، قیمت پایین آنها می باشد. - کابینت ممبران: کابینت ممبران یا وکیوم از ورق ام دی اف با روکش PVC ساخته میشود. مشخصهی اصلی این کابینت، طرحهای برجسته و فرو رفتهی زیبایی است که روی آن به کار میرود. نوع روکش و جنس چسب استفاده شده از مهمترین موارد در تعیین کیفیت این نوع کابینتها هستند. معمولا برای طرحهای کلاسیک از کابینت ممبران استفاده میشود.
- کابینت پی وی سی :همانطور که از اسم این کابینت ها پیداست، از ورق های پی وی سی در ساخت آن ها استفاده می شود. از معایب کابینت پی وی سی می توان به تجزیه ناپذیر بودن آن ها اشاره کرد که در نتیجه باعث آسیب رسانی به محیط زیست می شود. ورق های پی وی سی از تنوع طرح و رنگ فراوانی برخوردار هستند و نگهداری از آن ها نسبت به کابینت های چوبی راحت تر می باشد.
یراق آلات و لوازم کابینت
یراق آلات کابینت شامل گشتره وسیعی از محصولات می باشند، از جمله می توان به تقسیم کننده های داخل کابینت, دستگیره های کمد و کابینت, پایه های کابینتی, جک های کابینت, ریل های کشو, لولاهای کابینت, یراق آلات تکمیلی, یراق درب های ساختمانی, لولاهای درب ساختمانی, سبد های سوپر مارکتی,سطل های زباله, سبدهای آبچکان اشاره نمود.
قیمت کابینت آشپزخانه:
- کابینت ام دی اف مات : متری 1.1 میلیون تومان
- کابینت ام دی اف ترک مات : متری 1.3 میلیون تومان
- کابینت های گلاس ایرانی : متری 1.3 میلیون تومان
- کابینت هایگلاس ترک : متری 1.5 میلیون تومان
- کابینت ممبران شرکتی : متری 2 میلیون تومان
- کابینت ممبران غیر شرکتی : متری 1.9 میلیون تومان
- کابینت روکش چوب : متری 3.8 میلیون تومان
- صفحه کابینت 3 سانتی : متری 180 هزار تومان
- صفحه کابینت 5 سانتی : متری 220 هزار تومان
- صفحه کورین : متری 1.5 میلیون تومان
- صفحه کوارتز : متری 2 میلیون تومان
نکات مهم در قیمت کابینت
- یک متر کابینت شامل یک متر کابینت هوایی (۴۰ درصد هزینه) به علاوهی یک متر کابینت زمینی (۶۰ درصد هزینه) است. حال اگر کابینت شما خارج از ابعاد استاندارد باشد، نوع محاسبه تغییر میکند و با اعمال ضریب محاسبه میشود. در واقع اضافه شدن عمق و ارتفاع است که باعث به میان آمدن پای این ضریب می شود. به عنوان مثال یک کمد ایستاده با ارتفاع ۲۴۰ سانتیمتر و عرض ۱ متر به دلیل ارتفاع خارج از استاندارد، ضریب ۳ دارد .
- در قیمتهای اعلام شده برای کابینت، هزینه صفحه رویهی شرکتی ۳ سانتیمتری با عرض ۶۰ سانتیمتر دیده شده و در صورت تمایل مشتری به استفاده از صفحات دیگر یا عرض بیشتر از ۶۰ سانتیمتر، مابهالتفاوت قیمت صفحه به صورت جداگانه محاسبه میشود.
- قیمتهای عنوان شده با فرض ساخت کابینت ساده با یراق آلات معمولی هستند و در صورت اضافه شدن مواردی مثل پاخور، تاج، یراق الات خاص و … به قیمتهای فوق افزوده خواهد شد. میزان این افزایش با توجه به جنس و برند موارد اضافه شده متغیر خواهد بود.
- قیمت کابینت ممبران با توجه به طرح تزئینات ستون و گلها متغیر است. قیمتهای اعلام شده، حداقل قیمت ساخت کابینت ممبران هستند.
- قیمت کابینت با روکش چوب، کاملا به نوع جنس استفاده شده (بلوط، گردو، راش و …)، ضخامت رویه، طرح مورد نظر، تزئینات احتمالی و موارد اینچنینی بستگی دارد و حداقل قیمت اجرای کار در آن، متری ۳.۸ میلیون تومان است.
- در صورت نیاز به تعویض صفحه رویه به تنهایی، دستمزد نصب به صورت درصدی نخواهد بود و به صورت توافقی بین متخصص و مشتری تعیین میشود.
- قیمت اعلام شده برای صفحات ۳ و ۵ سانتیمتری و همچنین صفحات کورین و کوارتز، تنها قیمت متریال است و هزینه نصب پس از بررسی شرایط کار تعیین و به آن اضافه خواهد شد.
- در صورت استفاده از صفحه رویه با عرض بیش از ۶۰ سانتیمتر، قیمتهای اعلام شده با ضریب ۱.۵ محاسبه خواهند شد.
- به طور کلی قیمت کابینت و کمد با توجه به تعداد کشوها، ریلی بودن درها، تعداد و عمق قفسهها بسیار متغیر است و قیمت نهایی پس از بازدید کار و تایید طرح مشخص میشود. همچنین قیمت این سرویس ارتباط مستقیمی با قیمت صفحه متریال دارد و با توجه به شرایط اقتصادی، ممکن است در بازههای زمانی مختلف دستخوش تغییرات شود.
- هزینه تهیه طرح به صورت توافقی بین مشتری و متخصص تعیین میشود. عموما در صورتی که عملیات ساخت و نصب توسط متخصص انجام شود، هزینهای بابت طرح ارائه شده دریافت نمیشود. اما در صورت به توافق نرسیدن برای اجرای کار، هزینهای بابت طراحی و دیزاین به متخصص پرداخت میشود.
- هزینه ایاب و ذهاب برای کارشناسی و بازدید از فضا به صورت توافقی محاسبه میشود.
سفارش کابینت آشپزخانه
مراحل ثبت سفارش برای کابینت آشپزخانه در دکوراسیون داخلی فانوس به شکل زیر است.
- ثبت سفارش
- هماهنگی تلفنی با متخصص
- بازدید از محل کار و اندازهگیری ابعاد
- تهیه طرح توسط متخصص
- تایید نهایی طرح از سوی مشتری
- شروع مراحل ساخت
- حمل و نصب در محل
روش اندازه گیری و قیمت گذاری کابینت آشپزخانه
- برای اندازهگیری کابینت زمینی و کابینت هوایی از یک واحد طول استفاده میشود. ۶۰ درصد هر متر طول کابینت به کابینت زمینی و ۴۰ درصد باقی مانده به کابینت هوایی تعلق میگیرد.
- ابعاد استاندارد برای کابینت زمینی و بدون احتساب پایه، عمق ۵۵ و ارتفاع ۷۲ سانتیمتر است.
- ابعاد استاندارد برای کابینت هوایی عمق ۳۰ و ارتفاع ۷۵ سانتیمتر است.