دکوراسیون مطب

دکوراسیون مطب

روش زندگی مردمان امروز و مسائلی که برای آنها اهمیت دارد با گذشتگانشان تفاوت های زیادی کرده است. امروزه، هر فردی وقتی وارد یک فروشگاه، مطب، کلینیک زیبایی و یا درمانی و یا حتی مطب یک پزشک می شود، به مسائل مختلف و از جمله دکوراسیون توجه می کند. طراحی داخلی دکوراسیون با پیشرفت هایی که داشته، می تواند حتی پراسترس ترین و دوست نداشتنی ترین فضاها و محیط ها را به یک محیط دوست داشتنی و جذاب تبدیل کند. اغلب ما به هنگام بیماری، تجربه رفتن به مطب پزشکان را داریم و به همین دلیل شاید خاطرات و تصورات خوب و خوشی از فضاهایی که این چنینی هستند، نداشته باشیم. یکی از مواردی که می تواند این درصد از نفرت و خاطرات بد را از ذهن ما پاک کند، توجه به دکوراسیون مطب پزشکان است. اگر پزشکان ما، به دیزاین داخلی مطب خود توجه داشته باشند می توانند حتی زمانی که یک فرد در بدترین شرایط از نظر جسمی قرار دارد، تصویری متفاوت و زیبا در ذهن بیماران به یادگار بگذارند.

نکات مهم در دکوراسیون مطب

مهم ترین فضایی که شاید به دیزاین داخلی آن توجه و اهمیت زیادی داده نشود، دکوراسیون مطب است. البته متاسفانه این بی توجهی در کشور ما اندکی شایع تر بوده و برخی از پزشکان، در مورد اصول و قواعد این مساله اطلاعات زیادی ندارند. ما در ادامه برخی از مهم ترین مسائل مطرح شده در دیزاین داخلی مطب را ذکر خواهیم کرد؛ امیدواریم این نکات برای شما مفید واقع شوند.

بهتر است دکوراسیون مطب اندکی صمیمی باشد

برخی اعتقاد دارند که دکوراسیون های غیر صمیمی و نامهربان، بیمار را قبل از آنکه توسط پزشک ویزیت شوند، ویزیت کرده و بدون شک باعث بدتر شدن حال بیمار خواهد شد. موضوع مهم در دکوراسیون مطب، گرم بودن و صمیمی بودن محیط است. مطب، باید به نحوی چیده شده باشد که فرد از اینکه در آنجا حاضر است، حس خوبی به دست آورد و آرامش را در تمام وجودش حس کند. علاوه بر اینها، پزشکان به صورت غیر مستقیم و با کمک دیزاین داخلی مطب، به بیماران خود نشان می دهد که آیا برای آنها احترام قائل هستند یا خیر.

بیشتر بخوانید  نحوه تزئین و طراحی دیوارها و سقف های سبک صنعتی

دکوراسیون هایی که در چینش و چیدمان آنها دقت و اصول ذکر شده در علم طراحی داخلی رعایت می شود، نه تنها می توانند تاثیرات خوبی بر روی بیماران و مراجعه کنندگان داشته باشند، بلکه به علت حس خوشایندی که بیمار از حضور در مطب به دست آورده است، تعداد افرادی به یک مطب مراجعه می کنند، افزایش پیدا می کند. این مورد از نظر اقتصادی و شغلی اهمیت زیادی دارد.

در دیزاین مطب باید به تخصص پزشک توجه شود

از دیگر مسائل بسیار مهمی که باید در دکوراسیون داخلی مطب به آن توجه کرد، تخصص پزشکان است. چینش صندلی ها، میزها و در کل تمام المان هایی که در محیط به کار برده شده اند باید با تخصص پزشک متخصصی که در آن فضا مشغول به ارائه خدمات است، تناسب و هماهنگی داشته باشد. برخی افراد ممکن است تصور کنند که این مساله یک مساله کاملا روشن است و هر مطبی باید متناسب با تخصصی که در آن خدمت ارائه می دهد، چیده شده باشد. متاسفانه حقیقت این است که گاهی اوقات، دکوراسیون و وسایلی که در آن چیده شده اند هیچ ربطی به افرادی که به مطب مراجعه می کنند ندارند و این خبر خوبی نیست. این مساله را در مطب پزشک هایی که خانم های باردار را ویزیت می کنند اما به جای قرار دادن صندلی های راحت، از صندلی های سخت و خشن استفاده می کنند، می توان به راحتی مشاهده کرد.

قدرت رنگ ها در تغییر در دکوراسیون مطبها مهم است

مقالات متعدد و تحقیقات فراوانی در مورد تاثیر رنگ ها بر روی خلق و خوی افراد نوشته شده است و به صورت علمی ثابت شده که رنگ ها می توانند باعث بهتر شدن و یا بدتر شدن حال انسان شوند. اغلب افرادی که به مطب پزشکان مراجعه می کنند بیمار هستند و به همین دلیل باید یک رنگ مناسب برای دکوراسیون مطب انتخاب شده و استفاده گردد. بیمارانی که به مطب ها قدم می گذارند در شرایط خوبی به سر نبرده و معمولا استرس و اضطراب زیادی تمام وجود آنها را فرا گرفته است.

بیشتر بخوانید  کابینت ممبران سفید

یکی از نظریه هایی که در مورد رنگ سالن انتظار و رنگ اتاق پزشک مطرح می شود تشابه رنگی بین دو اتاق است. توصیه می شود که رنگ اتاق پزشک، شبیه یکی از تنالیته های رنگی باشد که در اتاق انتظار به کار برده می شود و یا کاغذ دیواری مشابه استفاده شود. این روش به بیمار کمک می کند تا به هنگام ورود به اتاق پزشک، احساس راحتی و آشنایی کند و با آرامش خیال بتواند از تمام مسائلی که باعث ناراحتی او شده، صحبت کند.

مورد دیگری که به هنگام انتخاب رنگ باید صورت گیرد، اجتناب در استفاده از رنگ های تیره است. کاربرد رنگ های تیره، تند و جیغ و یا حتی استفاده از اکسسوری هایی با این رنگ ها، توصیه نشده و معمولا تاثیر روانی مناسب و خوبی بر روح و روان بیماران از خود به جای نخواهد گذاشت.

برای اتاق پزشک بهتر است به سراغ رنگ های روشن رفت. اگر در کنار این رنگ های روشن از متریال هایی مانند چوب، شیشه و یا سنگ استفاده گردد، بازخورد بهتری می توان از دکوراسیون مطب دریافت کرد.

چیدمان اتاق انتظار در دکوراسیون داخلی مطب بسیار مهم است

از دیگر موارد مهمی که باید به آن توجه داشت، چیدمان اتاق انتظار است. چیدمان و چینش وسایل در اتاق باید به گونه ای باشد که افراد از حضور در آن احساس آرامش داشته باشند و حتی انتظارهای طولانی مدت نیز نتواند آنها را عصبی و کلافه کند.

همچنین می توان برای دکوراسیون و دیزاین داخلی مطب می توان از دربهای پلی وود یا درب abs برای سرویس بهداشتی و از درب آکوستیک برای اتاق معاینه استفاده نمود .

بیشتر بخوانید  خصوصیات دکوراسیون سنتی

در دکوراسیون مطب، میز منشی باید در فاصله بسیار مناسبی از اتاق پزشک قرار داده شود. در این شرایط، هر زمان که پزشک با منشی کاری داشته باشد، منشی به راحتی صدای او را خواهد شنید و در ضمن، بیماران نیز بدون آنکه از حرف زدن و شنیده شدن صدایشان توسط منشی نگران باشند، می توانند با پزشک خود صحبت کنند و همه چیز را با او در میان بگذارند. این اصول از مهم ترین اصول دیزاین اتاق انتظار به شمار می روند.

درب کلاسیک

تخفیف!
تخفیف!
تخفیف!
تخفیف!
تخفیف!

دیدگاهتان را بنویسید