انواع کابینت

انواع کابینت

انواع کابینت

در طراحی داخلی، به همه ابعاد یک ساختمان اهمیت داده می شود. پیشرفتی که در این حوزه به وقوع پیوسته، چشم پوشی کردن از توجهی وسواس آمیز نسبت به کلیه نقاط خانه را نمی پسندد. اگر به دکوراسیون داخلی که در خانه های مدرن و زیبای امروزی به چشم می خورد توجه داشته باشید می بینید توجهی ویژه به آشپزخانه شده است. شاید در گذشته آشپزخانه، تنها فضایی برای پخت و پز بود اما امروز این تعریف و این نگرش تغییر کرده و به آشپزخانه ها به عنوان یک فاکتور اساسی و مهم در تغییر ظاهر منزل و یک ساختمان نگاه می کنند.
نکته بسیار مهمی که باعث شده آشپزخانه ها، قدرت زیادی برای تغییر منزل پیدا کنند، به بازار آمدن انواع کابینت است. امروز، اقسام متفاوتی از انواع کابینت در دسترس می باشد و شما با توجه به بودجه ای که در اختیار دارید می توانید یکی از آنها را انتخاب کرده و جذابیت و ظاهری بسیار زیبا را در محیط آشپزخانه خود ایجاد کنید. اگر شما نیز می خواهید در چند روز آینده یک تحول شگرف و زیبا در محیط منزلتان ایجاد کنید این متن را که در مورد انواع متفاوت کابینت های موجود است، مطالعه کنید.

انواع کابینت ممبران

یکی از انواع کابینت ها، کابینت ممبران است. استفاده از این نوع کابینت امروزه رواج زیادی پیدا کرده و جلوه و ظاهری بسیار زیبا و منحصر به فرد به آشپزخانه ها بخشیده است. معمولا برای آن دست آشپزخانه هایی که سبک طراحی آنها به صورت کلاسیک است، به سراغ کابینت های ممبران می روند.
در کابینت ممبران روکش پی وی سی، بر روی یک بدنه از جنس ام دی اف و یا چوب کشیده می شود. نکته مهمی که به هنگام خرید این نوع کابینت باید توجه داشته باشید این است که این روکش باید کاملا به بدنه متصل باشد؛ زیرا در طول زمان ممکن است این دو از هم جدا شده و کارایی و زیبایی خود را از دست بدهد. جدا شدن روکش و مغزی کابینت از هم، یکی از عیوب کابینت ممبران به شمار می رود. در ضمن توجه داشته باشید که این نوع کابینت، در برابر نور مستقیم آفتاب نیز مقاوم نیست و بهتر است جاهایی که آشپزخانه در معرض نور مستقیم آفتاب قرار دارد، برای این مورد چاره ای اندیشیده شود.

انواع کابینت ام دی اف

یکی از دیگر انواع کابینت های موجود در بازار، کابینت ام دی اف است. این نوع کابینت تنوع بالایی داشته و به همین دلیل، اغلب افرادی که قصد دارند محیط آشپزخانه خود را به نحوی موثر و زیبا تحت تاثیر قرار دهند به سراغ نصب این نوع کابینت می روند. رنگ بندی موجود در این نوع، بالاست و برای هر دکوراسیونی با هر رنگی می توان یکی از انواع آن را سفارش داد و هارمونی و تناسب رنگی بین محیط داخل آشپزخانه و رنگ غالب دکوراسیون را حفظ کرد.
ماده ای که برای تولید بدنه اصلی این کابینت استفاده می شود، از فرآورده های چوبی است و وزن بسیار کمی دارد. می توان بدنه ای که به این شکل تولید شده است را با روکش هایی مانند روکش های چوبی، غیر چوبی و یا حتی رنگ پوشاند و تنوعی چشمگیر در محیط ایجاد کرد. این نوع کابینت سطحی صاف داشته و خواص فیزیکی و مکانیکی آن نیز بالاست و به همین دلیل برای قراردادن اطراف سینک های ظرفشویی گزینه خوبی به شمار می رود. عایق بودن آن در برابر صورت و مقاومت بالا در برابر حرارت نیز از دیگر مزیت هایی است که می توان در مورد این نوع کابینت عنوان کرد.

انواع کابینت های فلزی

در گذشته که محدودیت متریال و مواد برای تولید کابینت های آشپزخانه وجود داشت، کابینت های فلزی را می توانستید در هر آشپزخانه ای مشاهده کنید. البته امروز نیز در جاهایی که نیازی به صرف هزینه های بالا نیست و دوام و ماندگاری کابینت اهمیت بیشتری دارد، کابینت های فلزی را می توان نصب کرد. این نوع کابینت نیز سطحی صاف داشته و مقاومت آن در مقابل حرارت و دمای بالا، آلودگی و حتی زنگی زدگی نیز مثال زدنی است.
در تولید این نوع کابینت از سه ماده فولاد، استیل و گالوانیزه استفاده می کنند. انواع کابینت فولادی، مقاومت زیادی در برابر رطوبت از خود نشان نداده و ممکن است بعد از مدتی به دلیل برخورد آب و رطوبت، دچار زنگ زدگی شود. انواع گالوانیزه، مقاومت بیشتری در برابر رطوبت از خود نشان داده است و جاهایی که میزان آب موجود در هوا بالاست، بهتر است از این نوع ماده برای تولید کابینت استفاده گردد. تنوع موجود در این نوع کابینت، زیاد نیست و افراد کمی تمایل دارند این نوع کابینت را در محیط آشپزخانه نصب کنند.

کابینت های پی وی سی

یکی دیگر از انواع کابینت های موجود در بازار، کابینت های پی وی سی است. در تولید این نوع کابینت از پلاستیک فشرده شده استفاده شده و دارای خواصی همچون مقاومت در برابر ضربه و خش، مقاومت در برابر رطوبت، مقاومت در برابر مواد اسیدی و قلیایی داشته و در ضمن تمیز کردن و نگهداری از آن از دیگر انواع کابینت به مراتب راحت تر است. کابینت پی وی سی وزن کمی دارد و به سرعت میتوان آن را نصب و اجراو کرد. رنگ های زیادی از این نوع کابینت در بازار موجود است و ایجاد یک تناسب رنگی در دکوراسیون به راحتی با این نوع کابینت فراهم می گردد.

کابینت های هایگلاس

یکی دیگر از انواع و اقسام کابینت های بازار، کابینت هایگلاس است. در این نوع کابینت، بدنه از جنس ام دی اف بوده و روکش هایی از جنس پلاکسی گلاس بر روی آنها قرار می دهند. این روکش ظاهری زیبا و براق به بدنه می دهد و در جاهایی که نور در محیط زیاد نیست می تواند بسیار کارا و مفید ظاهر شود؛ زیرا این نوع کابینت قادر است نور را به خوبی منعکس کند. تنوع رنگی بالا از جمله مزیت هایی است که می توان در مورد این نوع کابینت عنوان کرد. مشخص بودن خط و خش بر روی سطح کابینت از جمله عیوبی است که در مورد کابینت هایگلاس ذکر می کنند.

کابینت چوبی

چوب ها، به خاطر آنکه از دل طبیعت آمده اند حس خوب و خوشایندی به هر محیط ترزیق می کنند. به همین دلیل توانستند پای خود را به آشپزخانه ها نیز باز کنند. برای تولید این نوع کابینت، تنها از چوب استفاده می شود و به دلیل قابلیت حکاکی بر روی چوب، می توان تنوع جالبی را در محیط و بدین شکل خلق کرد. مقاومت کم به آب و رطوبت از جمله عیوبی است که در مورد کابینت های تمام چوب عنوان می کنند.

دیدگاهتان را بنویسید